דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את השמנת עם פודינג הוניל, החלב והסוכר עד לקבלת קרם.
  • 2 להוסיף את הגבינה הלבנה ולהקציף לעוד כמה שניות עד שהגבינה תתאחד עם הקרם.
  • 3 כעת השתמשו בכוס אחת של פירות יער (ניתן להשתמש בכל סוגי פירות היער שרוצים כפי שכתוב במתכון), אפשר להרתיח מעט במחבת כדי שישתחררו יותר טעמים ומיץ עז יותר ולהוסיף לפחות 2 כפות סוכר לפירות (כי הם חמוצים מאוד) ולמעוך עם מזלג עד לקבלת חתיכות גסות של פרי עם המון מיץ. חשוב מאוד להוסיף לתערובת הקרם אך ורק כשהפירות התקררו לגמרי ולעשות את פעולת "הקיפול" לתוך הקרם.
  • 4 מי שלא רוצה להרתיח אפשר למעוך את הפירות כמו שהם עם מזלג באיזשהו כלי.
  • 5 לשמן את התבנית ולהכניס את התערובת למקפיא. את שאר פירות היער שנשארו, יש לשמור אותם לקישוט של הסוף - פשוט תמעכו אותם במזלג ופזרו מעל העוגה בהגשה.
  • 6 למי שרוצה להוסיף את הביסקוויטים בשלב הזה שהקרם מוכן עם הפירות, הכניסו לתוך התבנית המשומנת והשאירו בקערה מעט מאוד קרם.
  • 7 הכינו קערה של חלב בשביל לטבול את הביסקוויטים (לא יותר מ- 2 שניות), וסדרו אותם ב- 4-5 שורות לאורך התבנית כאשר הביסקוויט "שוכב" על הצד.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית "אינגליש קייק" ארוכה.

פשוט להכנה - כל אחד יכול!

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דניאלה אברג`ל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)261202
חלבונים (גרם)6.1 4.71
פחמימות (גרם)2922
מתוכן סוכרים (גרם)1.78 1.38
שומנים (גרם)13.59 10.49
מתוכם שומן רווי (גרם)3.09 2.39
כולסטרול (מ"ג)35.76 27.59
נתרן (מ"ג)269.73208.15
סיבים תזונתיים (גרם)0.58 0.45
מים (גרם)8.556.6
ויטמין A (מק"ג)0.220.17
ויטמין B (מק"ג)0.177.91
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.010
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.851.43
ויטמין C (מ"ג)2.351.81
ויטמין D (מק"ג)0.420.32
ויטמין E (מ"ג)0.50.38
ויטמין K (מק"ג)0.970.75
סידן (מ"ג)142.4109.89
ברזל (מ"ג)0.060.05
מגנזיום (מ"ג)1.931.49
זרחן (מ"ג)2.622.02
אבץ (מ"ג)0.040.03
אשלגן (מ"ג)13.8910.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 27.6% 12.4% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.