דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות טחינה עם אבקת חלבון הרבלייף
תוספת חלבון נהדרת לעוגיות הטחינה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 2 מערבבים היטב בקערה את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל.
  • 3 מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפייה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1, ומערבבים עד שמתקבל בצק. מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.
  • 4 מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי. מניחים את הכדורים על תבנית האפייה ומשטחים קלות.
  • 5 אופים בתנור למשך כ- 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה. מצננים על רשת ויש לכם עוגיות טחינה נהדרות בתוספת חלבון.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 50.2% 20.6% 27.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.04 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב