מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים כמו של פעם
- 1 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצל עד להזהבה.
- 2 להוסיף את השום הכתוש ולאחר מכן את הנקניקיות ולטגן אותן היטב.
- 3 להוסיף את רסק העגבניות, הסוכר והפפריקה, ולערבב היטב לפתיחת טעמים.
- 4 להוסיף את הפתיתים, לערבב ולהוסיף מים רותחים שיכסו את כל הטוב הזה.
- 5 להוסיף את שאר התבלינים, לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל על אש נמוכה למשך כרבע שעה. מתקבלים פתיתים עם נקניקיות בסיר אחד שאסור לכם לפספס!
- 6 בתיאבון

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
| סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
| 3.3% |
19.4% |
16.9% |
60.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב