מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
חציל קריספי מושחת
- 1 פורסים את החציל לאורך או לרוחב (איך שאתם מעדיפים ובצורה שאתם אוהבים).
- 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי בקערה.
- 3 מטמיעים את פרוסות החציל בתערובת הציפוי (כדאי לתת להן מנוחה של חצי שעה לפחות בצד או במקרר כדי שהטעמים יתפסו כמו שצריך).
- 4 מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק (ראו מידע נוסף בנוגע לכמות השמן) עד להזהבה משני הצדדים. מתקבל חציל מטוגן קריספי וטעים במיוחד!
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4% |
43.6% |
4.6% |
47.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב