מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פסטה ללא גלוטן כמו במסעדות
- 1 להרתיח בסיר מים עם מלח ורק כשהמים מבעבעים להכניס את הפסטה פנימה לבישול. לאחר שהפסטה מוכנה לשמור 2-3 כפות ממי הבישול בצד לרוטב.
- 2 לחמם את המחבת כך שתהיה חמה מאוד, לקלות את הצנוברים, להסיר מהאש ולהניח בצד.
- 3 לטגן במשך 1-2 דקות את השום יחד עם החמאה ולאחר מכן להוסיף את הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות והתבלינים, להוסיף את השמנת ולערבב כל הזמן.
- 4 בשלב הזה ניתן להוסיף את גבינת הפרמזן. שימו לב שאתם משאירים לכם פרמזן בצד לקישוט הסופי של הצלחת. לערבב היטב ולהוסיף את מי הבישול של הפסטה.
- 5 לתקן טעמים לפי הטעם אישי ולהמשיך לבשל עד לסמיכות של הרוטב. כשהרוטב מוכן להנמיך לאש הנמוכה ביותר, להוסיף את הפסטה פנימה ולערבב לאיחוד (או להניח פסטה על הצלחת ולמזוג את הרוטב מעל כמו האיטלקים). לפזר מעל את גבינת הפרמזן שהשארנו בצד ולהגיש!
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
שימו לב: ניתן להשתמש באיזו פסטה ללא גלוטן שאוהבים! בנוסף, הרוטב מתאים מאוד גם להכנה עם פסטה עם גלוטן.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
22.8% |
11.9% |
65.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב