דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה ללא גלוטן כמו במסעדות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח בסיר מים עם מלח ורק כשהמים מבעבעים להכניס את הפסטה פנימה לבישול. לאחר שהפסטה מוכנה לשמור 2-3 כפות ממי הבישול בצד לרוטב.
  • 2 לחמם את המחבת כך שתהיה חמה מאוד, לקלות את הצנוברים, להסיר מהאש ולהניח בצד.
  • 3 לטגן במשך 1-2 דקות את השום יחד עם החמאה ולאחר מכן להוסיף את הפסטו, ממרח העגבניות המיובשות והתבלינים, להוסיף את השמנת ולערבב כל הזמן.
  • 4 בשלב הזה ניתן להוסיף את גבינת הפרמזן. שימו לב שאתם משאירים לכם פרמזן בצד לקישוט הסופי של הצלחת. לערבב היטב ולהוסיף את מי הבישול של הפסטה.
  • 5 לתקן טעמים לפי הטעם אישי ולהמשיך לבשל עד לסמיכות של הרוטב. כשהרוטב מוכן להנמיך לאש הנמוכה ביותר, להוסיף את הפסטה פנימה ולערבב לאיחוד (או להניח פסטה על הצלחת ולמזוג את הרוטב מעל כמו האיטלקים). לפזר מעל את גבינת הפרמזן שהשארנו בצד ולהגיש!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב: ניתן להשתמש באיזו פסטה ללא גלוטן שאוהבים! בנוסף, הרוטב מתאים מאוד גם להכנה עם פסטה עם גלוטן.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)655320
חלבונים (גרם)14.62 7.15
פחמימות (גרם)8039
מתוכן סוכרים (גרם)4.18 2.04
שומנים (גרם)28.12 13.74
מתוכם שומן רווי (גרם)14.01 6.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.630.31
כולסטרול (מ"ג)61.43 30.02
נתרן (מ"ג)553.91270.73
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.08
מים (גרם)3.761.84
ויטמין A (מק"ג)12.035.88
ויטמין B (מק"ג)0.1993.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.460.72
ויטמין B12 (מק"ג)0.230.11
ויטמין C (מ"ג)0.890.43
ויטמין E (מ"ג)0.030.01
ויטמין K (מק"ג)0.240.12
סידן (מ"ג)175.2385.65
ברזל (מ"ג)0.160.08
מגנזיום (מ"ג)5.422.65
זרחן (מ"ג)78.2538.24
אבץ (מ"ג)0.430.21
אשלגן (מ"ג)25.5812.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.130.06
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.850.42
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.740.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 22.8% 11.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.