גם צליאקים יכולים להינות מעוגיות טחינה
1. מערבבים בקערה את הטחינה והשמן עד לקבלת תערובת קרמית וחלקה.
2. מוסיפים את הביצה וטורפים עד שהביצה מוטמעת בתערובת.
3. מוסיפים תמצית וניל, סוכר, חלבה מפוררת ושוקולד צ`יפס ומערבבים היטב.
4. מנפים את הקורנפלור לקערה עם התערובת ומערבבים יחד עד לקבלת בצק רך ונוח.
5. באמצעות כפיות יוצרים תלוליות של בצק על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה. בין תלולית לתלולית יש להקפיד על מרווחים כי העוגיות מתפשטות.
6. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, 10 דקות לעוגיות קריספיות מסביב ורכות מבפנים, או 12 דקות לעוגיות פריכות וקראנצ`יות יותר.
7. בתיאבון