מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 327 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן טעים ומעורר תיאבון
- 1 לבשל את שעועית המאש ב- 4 כוסות מים להתרככות.
- 2 לסנן עודפי מים.
- 3 להוסיף את האפונה המופשרת ללא בישול, לתבל במלח ופלפל ולערבב בזהירות - לא למעוך.
- 4 להניח ערימה במרכז צלחת, לפזר מעל פיסטוקים קצוצים בנדיבות.
- 5 לצקת בהיקף יוגורט עד 4/5 מגובה המאש והאפונה.
- 6 לזלף מעל היוגורט שמן זית מתובל עם תימין.
- 7 לאכול פושר ולהתענג.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.2% |
22.2% |
19.7% |
42.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב