מצרכים למתכון
21 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיגרים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אתם הולכים להתמכר לסיגרים המתוקים האלה
- 1 הכנת קרם הגבינה: בקערה טורפים את הגבינה שבחרנו עם אינסטנט הפודינג, אבקת הסוכר ומחית הניל, עד לקבלת קרם חלק ומתוק (מומלץ להעביר לשקית זילוף).
- 2 הכנת קרם הפיסטוק: בקערה מניחים את השוקולד הלבן, מחית הפיסטוק והשמנת המתוקה, ומחממים במיקרוגל למשך דקה. כשהתערובת חמה מערבבים אותה עד לקבלת קרם חלק (וטעים!).
- 3 מניחים דף פילו ומברישים בחמאה, מוסיפים דף נוסף מעליו וגם אותו מברישים בחמאה.
- 4 בעזרת סכין או גלגלת מחלקים את הדף ל- 4 חלקים שווים, ובכל חלק מזלפים מקרם הגבינה (ברוחב הדף) ומעליו מקרם הפיסטוק.
- 5 מקפלים את שולי הדף ומגלגלים לסיגר (ממשיכים כך עם כל הדפים). מניחים את הסיגרים אחד ליד השני, מברישים בחמאה ואופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 20-25 דקות (עד להשחמה).
- 7 לאחר התקררות קרה מזלפים מעל עוד מקרם הפיסטוק, מקשטים בפיסטוקים הגרוסים וטורפים סיגרים מתוקים, מיוחדים וטעימים ברמות!
- 8 בתיאבון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
35.8% |
12% |
51.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב