מצרכים למתכון
24 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קינוח נהדר אם אין לכם הרבה זמן
- 1 טורפים היטב את כל המרכיבים לפי הסדר (קודם הרטובים ולבסוף את הקמח), ומעבירים לתבנית אפייה משומנת 20x24 ס"מ כדי שהעוגה לא תידבק.
- 2 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40-50 דקות (בודקים את העוגה באמצעות קיסם: אם יוצא יבש - העוגה מוכנה).
- 3 בינתיים מכינים את גנאש השוקולד: ממיסים בכוס במיקרוגל את השוקולד המריר ושמן הקוקוס בפולסים וערבוב עד לקבלת רוטב חלק ללא גושים.
- 4 כשהעוגה מוכנה חותכים אותה לקוביות, מוזגים את גנאש השוקולד ומפזרים את הקוקוס. מתקבלת עוגת שוקולד פרווה מהירה, קלה וטעימה שכולם יאהבו ולא ירגישו שהיא פרווה בכלל!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית אפייה 20x24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
46% |
8.6% |
45% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב