דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה קלה וטעימה
עוגת גבינה אפויה קלאסית ופשוטה
  • 1 להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ואוורירי (את הסוכר להוסיף בהדרגה). להוסיף את יתרת המצרכים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2 לרפד את בסיס התבנית (בקוטר 26 ס"מ) ואת השוליים בנייר אפייה ולהעביר לתוכה את הבלילה.
  • 3 בתחתית התנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות להניח תבנית עם מעט מים, ובאמצע התנור להניח את תבנית העוגה.
  • 4 לאפות את העוגה בתנור למשך כ- 10 דקות, להוריד את חום התנור ל- 180 מעלות ולאפות עוד כשעה ורבע.
  • 5 בעזרת קיסם לבדוק את מרכז העוגה, וכאשר הקיסם יוצא נקי מפירורים להוציא את העוגה. להניח לעוגה להצטנן ולשמור בקירור.
  • 6 לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר בנדיבות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לעוגה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 23.2% 20.5% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב