דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (16 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת קוקוס
  • 1 הכנת הבסיס - להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
  • 2 להוסיף קוקוס ולערבב ביד בעדינות.
  • 3 לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.
  • 4 לצקת את העיסה על תבנית אפייה משומנת ולאפות כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 5 לקרר ולחורר את הקוקוס בעזרת מזלג ולצקת בעזרת כף 1 כוס חלב מסביב לעוגה.
  • 6 הכנת השכבה האמצעית - לשבור את 200 גרם השוקולד לקוביות (שתי חבילות) ולהניח בקערה.
  • 7 להרתיח שמנת מתוקה אחת, לצקת על השוקולד ולערבב. להוסיף חצי חבילת מחמאה, לערבב ולבסוף להוסיף את החלמונים ולערבב מיד טוב טוב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  • 8 לצקת את קרם השוקולד על העוגה הקרה ולהכניס לשעה למקרר.
  • 9 הכנת השכבה העליונה - להקציף 2 שמנת מתוקה + 2 אינסטנט פודינג וניל + 3/4 כוס חלב לקרם אחיד ולמרוח על השוקולד. להכניס למקרר.
  • 10 בסיר קטן לשים 3 כפות חלב ו- 50 גרם שוקולד ולהמיס. לקרר.
  • 11 לקשט את העוגה בזיגוג שוקולד.
  • 12 לשמור בקירור ולטרוף!
  • 13 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית מספר 26.

לשים לב - ישנם מצרכים המופיעים גם במצרכי הבסיס וגם במצרכי השכבות לדוגמא - לא להתבלבל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 47.7% 7.1% 42.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.96 (1.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב