1. הכנת הבסיס - להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
2. להוסיף קוקוס ולערבב ביד בעדינות.
3. לחמם תנור מראש ל- 180 מעלות.
4. לצקת את העיסה על תבנית אפייה משומנת ולאפות כ- 20 דקות עד להזהבה.
5. לקרר ולחורר את הקוקוס בעזרת מזלג ולצקת בעזרת כף 1 כוס חלב מסביב לעוגה.
6. הכנת השכבה האמצעית - לשבור את 200 גרם השוקולד לקוביות (שתי חבילות) ולהניח בקערה.
7. להרתיח שמנת מתוקה אחת, לצקת על השוקולד ולערבב. להוסיף חצי חבילת מחמאה, לערבב ולבסוף להוסיף את החלמונים ולערבב מיד טוב טוב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
8. לצקת את קרם השוקולד על העוגה הקרה ולהכניס לשעה למקרר.
9. הכנת השכבה העליונה - להקציף 2 שמנת מתוקה + 2 אינסטנט פודינג וניל + 3/4 כוס חלב לקרם אחיד ולמרוח על השוקולד. להכניס למקרר.
10. בסיר קטן לשים 3 כפות חלב ו- 50 גרם שוקולד ולהמיס. לקרר.
11. לקשט את העוגה בזיגוג שוקולד.
12. לשמור בקירור ולטרוף!
13. בתיאבון
לשים לב - ישנם מצרכים המופיעים גם במצרכי הבסיס וגם במצרכי השכבות לדוגמא - לא להתבלבל.