דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה (כ- 5-6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק ברוקולי
מרק בריא וטעים עם שמנת
  • 1 להרתיח בסיר את הברוקולי.
  • 2 לחתוך את הבצל והקישוא לחתיכות קטנות ולטגן עם החמאה והתבלינים בסיר.
  • 3 כשהם מתרככים הוסיפו את המים או הציר.
  • 4 את הברוקולי תחתכו לחתיכות קטנות (כולל גבעול) והוסיפו לבצל והקישוא.
  • 5 לתת להם להתחבר 2 דקות, להוסיף את השמנת ולהשאיר לעוד 2 דקות.
  • 6 לטחון בבלנדר מוט או להעביר לבלנדר ולטחון.
  • 7 בשלב זה תטעמו ותקנו טעמים לפי הצורך.
  • 8 הגישו בקערית והניחו כף שמנת חמוצה מעל.
  • 9 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.6% 29.2% 13.8% 44.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב