דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

971 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרקרים מלוחים ללא גלוטן
  • 1 מנפים ומערבבים היטב בקערת המיקסר את כל המצרכים היבשים (סה"כ צריך להיות כ- 480 גרם קמח).
  • 2 מוסיפים את הרטובים ולשים עם וו לישה לבצק אחיד עד שהוא נפרד מדפנות הקערה.
  • 3 יוצרים גליל עבה על ניילון נצמד, עוטפים ושומרים במקרר לפחות שעה (אפשר גם להכין יום קודם).
  • 4 מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • 5 מרדדים כל חלק על נייר אפייה לעלה דק של כ- 3-4 מ"מ.
  • 6 מברישים בביצה טרופה וזורים מעט מלח גס, פרג ושומשום לפי הטעם.
  • 7 חותכים לצורות שרוצים בעזרת גלגלת או סכין.
  • 8 מעבירים את העוגיות עם הנייר לתבנית אפייה.
  • 9 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות.
  • 10 כשהעוגיות שחומות, מוציאים את נייר האפייה עם העוגיות לשיש ושמים באותה התבנית את הנייר הבא.
  • 11 לאחר שהעוגיות מתקררות, להפריד ביניהן ולאחסן בכלי אטום.
  • 12 ניתן להקפיא.
  • 13 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עמילן הטפיוקה והגואר גאם או קסנטאן גאם. הכמות שיוצאת היא 750 גרם קרקרים. זורים מלח גס קודם, כיוון שכך רואים היכן פיזרנו ולא נוצר מקבץ לא רצוי או להפך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 26% 6.9% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב