מצרכים למתכון
100 מנות/יחידות, 5 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסוכריות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סוכריות גומי תוצרת בית
- 1 מרתיחים את מיץ האבטיח עם המייפל והלימון.
- 2 מוסיפים את הג`לטין ומערבבים היטב עד לקבלת נוזל חלק.
- 3 מוזגים לתבניות סיליקון מתאימות ומכניסים למקפיא למשך כ- 20 דקות.
- 4 מחלצים את סוכריות הגומי מהתבניות לכלי ומשאירים במקרר עד 3 ימים.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבניות סיליקון מתאימות להקפאה.
שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
1.1% |
21.7% |
74.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב