דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סוכריות גומי מאבטיח
סוכריות גומי מאבטיח
סוכריות גומי תוצרת בית

מצרכים למתכון

100 מנות/יחידות, 5 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסוכריות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מרתיחים את מיץ האבטיח עם המייפל והלימון.
  • 2 מוסיפים את הג`לטין ומערבבים היטב עד לקבלת נוזל חלק.
  • 3 מוזגים לתבניות סיליקון מתאימות ומכניסים למקפיא למשך כ- 20 דקות.
  • 4 מחלצים את סוכריות הגומי מהתבניות לכלי ומשאירים במקרר עד 3 ימים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבניות סיליקון מתאימות להקפאה.

שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)250
חלבונים (גרם)0.15 2.97
פחמימות (גרם)110
מתוכן סוכרים (גרם)0.43 8.57
שומנים (גרם)0.01 0.15
מתוכם שומן רווי (גרם)0 0.02
נתרן (מ"ג)0.071.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.02 0.37
מים (גרם)4.2986.21
ליקופן (מ"ג)0.214.15
ויטמין A (מק"ג)1.2825.64
ויטמין B (מ"ג)23.210.47
ויטמין B1 (מ"ג)00.03
ויטמין B2 (מ"ג)00.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.21
ויטמין B6 (מ"ג)00.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.152.95
ויטמין C (מ"ג)0.397.81
ויטמין E (מ"ג)00.05
ויטמין K (מק"ג)00.09
סידן (מ"ג)0.489.7
ברזל (מ"ג)0.010.28
מגנזיום (מ"ג)0.499.89
זרחן (מ"ג)0.5110.25
אבץ (מ"ג)0.010.29
אשלגן (מ"ג)5.65113.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 1.1% 21.7% 74.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.