מצרכים למתכון
246 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הטוסט הכי טעים שתכינו
- 1 לפרוס את כיכר הלחם שלנו לפרוסות לא עבות ולא דקות מדי.
- 2 למרוח על פרוסת לחם אחת את גבינת השמנת והפסטו, מעל לתבל במלח, הפלפל השחור ואבקת השום. להוסיף את הגבינה הצהובה ופרוסות העגבנייה, ולסגור את הכריך.
- 3 לחמם מחבת עם מעט ספריי שמן על אש בינונית, ולטגן מכוסה למשך כ- 2-3 דקות מכל צד עד ששני הצדדים שחומים וקריספיים. מתקבל טוסט במחבת שאתם חייבים לאמץ לארוחות הערב!
- 4 בתיאבון

טיפ למתכון
כמובן שאפשר גם להחליף את הגבינות לשמנות יותר (עם אחוזי שומן גבוהים).
אל תתעצלו לטגן במחבת - זה עושה הבדל עצום! זה הופך את הטוסט לקריספי בטירוף אבל עדיין שומר על הנפח והעסיסיות שלו. אתם חייים לנסות!
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.2% |
14.6% |
36.2% |
40% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב