דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 533 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק אטריות
  • 1 את הסלק האדום (הקלוף והחתוך לקוביות קטנות) יש לבשל בתוך הציר עד שיתרכך.
  • 2 לאחר מכן להוסיף את כל שאר המצרכים (את הבצל לחתוך לקוביות קטנות) ולבשל עד שמוכן.
  • 3 לטעום ולתקן תיבול.
  • 4 האטריות יספגו את רוב הנוזלים.
  • 5 להתענג ביום חורפי קר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 14.4% 22.2% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב