מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק כתום מושלם ליום חורפי קר
- 1 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל למשך כ- 2 דקות. מוסיפים את הבטטה והדלעת, מערבבים ומוסיפים את העדשים הכתומות השטופות (אין צורך להשרות), התבלינים ורסק העגבניות.
- 2 מערבבים וממלאים את הסיר בכליטר וחצי עד 2 ליטר מים רותחים (לא הכנתי כמות גדולה והמטרה היא שהמרק יהיה סמיך ופחות מיימי.
- 3 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כ- 45 דקות או עד שהמרק מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול - מתקבל מרק כתום טעים ובריא!
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
| סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
| 16.7% |
15.3% |
14.4% |
53.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב