דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (כ- 20 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שקדים ופיסטוק
  • 1 לערבב את הקמח עם אבקת האפייה.
  • 2 להוסיף את החמאה, השקדים, חצי כפית גרידת התפוז, קומץ גרגירי מקל הוניל והסוכר.
  • 3 ליצור בצק אחיד ללא עירבוב יתר. לשטח למלבן על גבי נייר אפייה.
  • 4 לעטוף ולצנן לפחות לשעתיים.
  • 5 על נייר האפייה לרדד לעובי של חצי ס"מ (דקיקות אך לא מדי), ואז או לחתוך למקלונים 2 ס"מ רוחב ו- 4 ס"מ אורך או להשתמש בתבנית סיליקון מתאימה שטוחה עם דפנות נמוכות.
  • 6 לפזר מעל את הפיסטוקים ולהדק מעט עם האצבע.
  • 7 אם משתמשים בתבנית יש לקרר אותה משימוש לשימוש. לא להשתמש בבצק קר לתבנית לוהטת.
  • 8 לאפות כ- 12 דקות בחום בינוני. להיזהר לא לחרוך את הפיסטוקים.
  • 9 לשמור בצנצנת אטומה (אם אפשר יהיה לעמוד בריח ובטעם).
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 35.2% 9.5% 52.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב