דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קבב כבש ברוטב אדום
  • 1 להפריד את הקבבים הקפואים האחד מהשני.
  • 2 להניח כל קבב בנפרד על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה לחתוך כל קבב לארבע חלקים כשהקבב עדיין קפוא.
  • 3 לחמם את השמן בסיר ולהוסיף שום כתוש, לטגן ממש מעט ולהוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומים.
  • 4 לערבב ולהגיע לרתיחה, להכניס בעדינות את הקבבים החתוכים ולא לערבב לפחות חמש דקות.
  • 5 אחר כך לערבב בעדינות, לכסות את הסיר במכסה, להנמיך להבה ולבשל עשרים דקות תוך ערבוב מדי פעם.
  • 6 לבדוק בזמן הבישול - אם נראה שהרוטב יותר מדי סמיך ויבש, יש להוסיף מעט מים ולערבב בעדינות.
  • 7 אחרי עשרים דקות להגביר את האש ולבשל עוד 2 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 47.1% 33.8% 18.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב