מצרכים למתכון
18 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (15-20 עוגיות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
כל צליאקי היה שמח לעוגייה כזאת
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
- 2 לערבב בקערה את החמאה הרכה והסוכר החום עד לאיחוד וקבלת משחה (שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ - מה שנוח).
- 3 להוסיף את הביצה, תמצית הוניל והמלח, לערבב, להוסיף את הסודה לשתייה, אבקת האפייה, קמח השקדים והקמח ללא גלוטן, ולערבב.
- 4 להוסיף לבסוף את אצבעות הקינדר החתוכות (לשמור 1/4 כמות בצד כדי להניח מעל העוגייה לאחר האפייה), ולערבב לבצק אחיד.
- 5 לכדרר לכדורים, לשטח מעט עם האצבעות ולהניח על תבנית האפייה במרווחים אחד מהשני.
- 6 לאפות בתנור החם למשך כ- 6-8 דקות או עד להשחמה. לאחר האפייה וצינון העוגיות, למרוח את ממרח הקינדר באמצע העוגייה ולהוסיף קוביות אצבע קינדר מעל (מהכמות שהשארנו בצד).
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
33.2% |
8% |
58.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב