דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כל צליאקי היה שמח לעוגייה כזאת

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (15-20 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב בקערה את החמאה הרכה והסוכר החום עד לאיחוד וקבלת משחה (שימו לב, ניתן להכין את המתכון בקערת המיקסר ואפשר גם בקערה עם כף עץ - מה שנוח).
  • 3 להוסיף את הביצה, תמצית הוניל והמלח, לערבב, להוסיף את הסודה לשתייה, אבקת האפייה, קמח השקדים והקמח ללא גלוטן, ולערבב.
  • 4 להוסיף לבסוף את אצבעות הקינדר החתוכות (לשמור 1/4 כמות בצד כדי להניח מעל העוגייה לאחר האפייה), ולערבב לבצק אחיד.
  • 5 לכדרר לכדורים, לשטח מעט עם האצבעות ולהניח על תבנית האפייה במרווחים אחד מהשני.
  • 6 לאפות בתנור החם למשך כ- 6-8 דקות או עד להשחמה. לאחר האפייה וצינון העוגיות, למרוח את ממרח הקינדר באמצע העוגייה ולהוסיף קוביות אצבע קינדר מעל (מהכמות שהשארנו בצד).
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)302491
חלבונים (גרם)4.28 6.95
פחמימות (גרם)3151
מתוכן סוכרים (גרם)22.9 37.17
שומנים (גרם)17.78 28.85
מתוכם שומן רווי (גרם)6.82 11.08
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.30.48
כולסטרול (מ"ג)33.11 53.74
נתרן (מ"ג)160.08259.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 0.52
מים (גרם)3.155.12
ויטמין A (מק"ג)6.049.81
ויטמין B (מ"ג)0.110.18
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.863.01
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.05
ויטמין D (מק"ג)0.080.13
ויטמין E (מ"ג)0.040.06
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)49.7880.8
ברזל (מ"ג)0.190.3
מגנזיום (מ"ג)1.432.33
זרחן (מ"ג)62.93102.15
אבץ (מ"ג)0.050.08
אשלגן (מ"ג)16.4626.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.12
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.22
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 33.2% 8% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.