דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אוזני המן ללא גלוטן שאי אפשר לפספס

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אוזני ההמן)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבלים בקערה את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, ומניחים במקרר למשך כשעה-שעתיים להתייצבות. לאחר שהבצק התייצב מוציאים אותו מהמקרר ומתחילים לעבוד איתו.
  • 2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור, וקורצים עיגולים בעזרת חותכן/כוס.
  • 3 במרכז כל עיגול בצק מניחים קוביית שוקולד לבן (ניתן גם לעשות שימוש בפרלינים ואפילו בממרח). מרטיבים מעט את האצבע במים ומורחים את מסגרת העיגול לסגירת אוזני ההמן - ממש ממש מעט, לא להרטיב את הבצק יותר מדי.
  • 4 מקפלים את שני חלקי העיגול מהצדדים ומאחדים ביניהם לצורת קונוס. את החלק התחתון מהדקים יחד אל הקונוס ליצירת צורת משולש.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 15-20 דקות. מצננים לגמרי ורק לאחר מכן מתענגים על אוזני המן אמסטרדם ללא גלוטן.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)203427
חלבונים (גרם)3.27 6.85
פחמימות (גרם)2144
מתוכן סוכרים (גרם)7.64 16.01
שומנים (גרם)12.5 26.22
מתוכם שומן רווי (גרם)6.78 14.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.30.64
כולסטרול (מ"ג)50.85 106.6
נתרן (מ"ג)99.36208.31
סיבים תזונתיים (גרם)1.33 2.8
מים (גרם)5.5311.6
ויטמין A (מק"ג)10.8822.81
ויטמין B (מ"ג)0.250.52
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.15
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.168.71
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.13
ויטמין D (מק"ג)0.140.29
ויטמין E (מ"ג)0.070.16
ויטמין K (מק"ג)0.10.2
סידן (מ"ג)7.816.35
ברזל (מ"ג)0.541.12
מגנזיום (מ"ג)15.8533.22
זרחן (מ"ג)35.5174.45
אבץ (מ"ג)0.290.61
אשלגן (מ"ג)55.96117.32
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.390.81
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.370.77

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 32.9% 8.6% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?