דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פורים ללא גלוטן טעים במיוחד

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (15-20 יחידות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מניחים בקערה את כל מרכיבי הבצק, מערבלים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים במקרר למשך כשעה-שעתיים להתייצבות.
  • 2 לאחר שהבצק התייצב מוציאים אותו מהמקרר ומתחילים לעבוד איתו: מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה מקומחים מעט בקמח ללא גלוטן/קורנפלור, וקורצים עיגולים בעזרת חותכן/כוס.
  • 3 במרכז כל עיגול מוסיפים את הממרח שבחרנו, מרטיבים מעט את האצבע עם מים ומורחים במסגרת העיגול - ממש ממש מעט, לא להרטיב את הבצק יותר מדי.
  • 4 מקפלים את שני חלקי העיגול מהצדדים ומאחדים ביניהם לצורת קונוס. את החלק התחתון מהדקים יחד אל הקונוס לצורת משולש.כך מכינים את כל אוזני ההמן.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית תנור סטטי (פס למעלה פס למטה) למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה. מצננים לגמרי ומתענגים על אוזני המן מושלמות ללא גלוטן.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ספיר אסייג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)154460
חלבונים (גרם)1.98 5.92
פחמימות (גרם)1648
מתוכן סוכרים (גרם)9.37 28.06
שומנים (גרם)9.02 27.02
מתוכם שומן רווי (גרם)4.2 12.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.210.62
כולסטרול (מ"ג)27.95 83.72
נתרן (מ"ג)56.86170.29
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 0.56
מים (גרם)3.039.06
ויטמין A (מק"ג)6.0418.1
ויטמין B (מ"ג)90.090.27
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.785.32
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.1
ויטמין D (מק"ג)0.080.23
ויטמין E (מ"ג)0.040.12
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)2.216.62
ברזל (מ"ג)0.070.2
מגנזיום (מ"ג)0.491.46
זרחן (מ"ג)7.522.45
אבץ (מ"ג)0.050.15
אשלגן (מ"ג)5.7117.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.41
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.39

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 33.2% 7.3% 58.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.