דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת ברוקולי ללא קמח עם מיונז
פשטידת ברוקולי ללא קמח עם מיונז
פשטידת ברוקולי ללא קמח עם מיונז
פשטידת ברוקולי פטנט ללא קמח

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפרקים את הברוקולי הטריים לפרחים, קוצצים אותם גס ומעבירים למים רותחים עד לריכוך. אם משתמשים בברוקולי מוקפא אז ישר מעבירים למים הרותחים. שימו לב: שומרים 1.5-2 כוסות ממי הבישול של הברוקולי בצד להמשך.
  • 2 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 3 טורפים היטב את הביצים בקערה, מוסיפים את אבקת מרק הפטריות, המיונז ומי הבישול של הברוקולי, ומערבבים היטב.
  • 4 מעבירים כל בלילת הפשטידה אל תבנית פיירקס מלבנית ואופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות או עד שהפשטידה מוכנה (תלוי בתנור). מתקבלת פשטידת ברוקולי פרווה ללא קמח פשוט טעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מלבנית.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ארז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)10280
חלבונים (גרם)6.56 5.15
פחמימות (גרם)86
מתוכן סוכרים (גרם)1.52 1.19
שומנים (גרם)5.38 4.23
מתוכם שומן רווי (גרם)1.47 1.16
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)127.56 100.24
נתרן (מ"ג)223.78175.86
סיבים תזונתיים (גרם)2.93 2.3
מים (גרם)104.8882.42
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)122.5596.31
ויטמין B (מ"ג)2.261.78
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.21
ויטמין B3 (מ"ג)0.520.41
ויטמין B5 (מ"ג)1.070.84
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)111.5687.67
ויטמין B12 (מק"ג)0.30.24
ויטמין C (מ"ג)57.4545.14
ויטמין D (מק"ג)0.70.55
ויטמין E (מ"ג)1.641.29
ויטמין K (מק"ג)125.0498.27
סידן (מ"ג)54.6742.96
ברזל (מ"ג)1.20.94
מגנזיום (מ"ג)22.7517.88
זרחן (מ"ג)126.6999.56
אבץ (מ"ג)0.840.66
אשלגן (מ"ג)306.76241.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.80.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.570.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.281.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.190.93

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.8% 23.5% 28.6% 35.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.