מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 127 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי פטנט ללא קמח
- 1 מפרקים את הברוקולי הטריים לפרחים, קוצצים אותם גס ומעבירים למים רותחים עד לריכוך. אם משתמשים בברוקולי מוקפא אז ישר מעבירים למים הרותחים. שימו לב: שומרים 1.5-2 כוסות ממי הבישול של הברוקולי בצד להמשך.
- 2 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
- 3 טורפים היטב את הביצים בקערה, מוסיפים את אבקת מרק הפטריות, המיונז ומי הבישול של הברוקולי, ומערבבים היטב.
- 4 מעבירים כל בלילת הפשטידה אל תבנית פיירקס מלבנית ואופים בתנור החם למשך כ- 40 דקות או עד שהפשטידה מוכנה (תלוי בתנור). מתקבלת פשטידת ברוקולי פרווה ללא קמח פשוט טעימה!
- 5 בתיאבון

ציוד נדרש: תבנית פיירקס מלבנית.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.8% |
23.5% |
28.6% |
35.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב