גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | פשטידת ברוקולי חלבית |
6 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית ריבועית 31x31 ס"מ.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש ב- 4 כפות קמח תופח במקום שיבולת השועל ואבקת האפייה. ניתן להשתמש באילו גבינות מלוחות שאוהבים. ברוקולי טרי צריך להרתיח מעט בסיר עם מים, לא יותר מ- 10 דקות, ולספוג מהמים. ברוקולי קפוא אין צורך להרתיח אלא רק להפשיר.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 241 | 111 |
חלבונים (גרם) | 17.23 | 7.92 |
פחמימות (גרם) | 11 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.27 | 1.04 |
שומנים (גרם) | 13.63 | 6.27 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4.27 | 1.97 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 145.47 | 66.88 |
נתרן (מ"ג) | 1,366 | 628.08 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.5 | 1.61 |
מים (גרם) | 66.07 | 30.38 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 92.2 | 42.39 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.49 | 0.69 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.08 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.27 | 0.12 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.15 | 0.07 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.87 | 0.4 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.09 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 25.97 | 11.94 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.77 | 0.35 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.7 | 0.32 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.41 | 0.19 |
ויטמין K (מק"ג) | 0.53 | 0.24 |
סידן (מ"ג) | 270.35 | 124.3 |
ברזל (מ"ג) | 1.24 | 0.57 |
מגנזיום (מ"ג) | 23.72 | 10.91 |
זרחן (מ"ג) | 381.65 | 175.47 |
אבץ (מ"ג) | 1.26 | 0.58 |
אשלגן (מ"ג) | 132.47 | 60.9 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.98 | 0.45 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.08 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.8 | 0.37 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.55 | 1.17 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.32 | 1.07 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם