דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשטידת ברוקולי חלבית עם גבינות
פשטידת ברוקולי חלבית עם גבינות
פשטידת ברוקולי חלבית עם גבינות
אחת מפשטידות הברוקולי הטעימות שתכינו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לפרק את הברוקולי לפרחים ולבשל בסיר למשך כ- 5 דקות עם המים הרותחים והמלח, לסנן ולשטוף במים קרים (הברוקולי מגיע במארז והכמות משתנה מפעם לפעם - לפי הצורך).
  • 2 לקצוץ את הבצל, לכתוש את השום ולטגן אותם במחבת עם שמן הזית עד להתרככות.
  • 3 בקערה להקציף ידנית את הביצים ולהוסיף את המלח, הפלפל השחור הגרוס, הקוטג`, הגבינה הלבנה, הקמח התופח ופירורי הלחם המוזהבים.
  • 4 לערבב היטב את התערובת ולהוסיף את הבצל והשום המטוגנים.
  • 5 לרסס תבנית אפייה לתנור בספריי שמן, לשפוך לתוכה את העיסה ומעל להניח את פרחי הברוקולי (ללחוץ מעט על פרחי הברוקולי עם היד כדי שישקע - רק מעט). אם משתמשים בברוקולי מוקפא - אין צורך להרתיח ואפשר לשים קפוא.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות למשך כ- 45 דקות (עד להשחמה). הרי לכם פשטידת ברוקולי חלבית מצוינת לארוחת הערב!
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של שגית מלכי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19771
חלבונים (גרם)15.05 5.41
פחמימות (גרם)197
מתוכן סוכרים (גרם)4.3 1.55
שומנים (גרם)7.75 2.79
מתוכם שומן רווי (גרם)3.36 1.21
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)95.57 34.38
נתרן (מ"ג)1,244447.6
סיבים תזונתיים (גרם)4.98 1.79
מים (גרם)171.161.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)127.1445.73
ויטמין B (מ"ג)2.821.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.260.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.780.28
ויטמין B5 (מ"ג)1.150.41
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)146.2252.6
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.07
ויטמין C (מ"ג)80.1228.82
ויטמין D (מק"ג)0.460.17
ויטמין E (מ"ג)1.960.71
ויטמין K (מק"ג)167.0160.08
סידן (מ"ג)158.4957.01
ברזל (מ"ג)1.390.5
מגנזיום (מ"ג)34.1712.29
זרחן (מ"ג)146.4452.68
אבץ (מ"ג)0.970.35
אשלגן (מ"ג)476.69171.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.680.24
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.150.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.460.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.890.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.820.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 16.5% 32% 40.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה