מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אחת מפשטידות הברוקולי הטעימות שתכינו
- 1 לפרק את הברוקולי לפרחים ולבשל בסיר למשך כ- 5 דקות עם המים הרותחים והמלח, לסנן ולשטוף במים קרים (הברוקולי מגיע במארז והכמות משתנה מפעם לפעם - לפי הצורך).
- 2 לקצוץ את הבצל, לכתוש את השום ולטגן אותם במחבת עם שמן הזית עד להתרככות.
- 3 בקערה להקציף ידנית את הביצים ולהוסיף את המלח, הפלפל השחור הגרוס, הקוטג`, הגבינה הלבנה, הקמח התופח ופירורי הלחם המוזהבים.
- 4 לערבב היטב את התערובת ולהוסיף את הבצל והשום המטוגנים.
- 5 לרסס תבנית אפייה לתנור בספריי שמן, לשפוך לתוכה את העיסה ומעל להניח את פרחי הברוקולי (ללחוץ מעט על פרחי הברוקולי עם היד כדי שישקע - רק מעט). אם משתמשים בברוקולי מוקפא - אין צורך להרתיח ואפשר לשים קפוא.
- 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות למשך כ- 45 דקות (עד להשחמה). הרי לכם פשטידת ברוקולי חלבית מצוינת לארוחת הערב!
- 7 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.6% |
16.5% |
32% |
40.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב