גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידת ברוקולי |
6 מנות/יחידות, 282 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 232 | 82 |
חלבונים (גרם) | 18.85 | 6.68 |
פחמימות (גרם) | 16 | 6 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.61 | 0.21 |
שומנים (גרם) | 11.23 | 3.98 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.68 | 2.01 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.07 | 0.03 |
כולסטרול (מ"ג) | 163.44 | 57.92 |
נתרן (מ"ג) | 1,010 | 357.94 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.87 | 0.66 |
מים (גרם) | 38.23 | 13.55 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 151.46 | 53.68 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.97 | 0.35 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.11 | 0.04 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.57 | 0.2 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.09 | 0.03 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 24.3 | 8.61 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.45 | 0.16 |
ויטמין C (מ"ג) | 2.74 | 0.97 |
ויטמין D (מק"ג) | 1.59 | 0.56 |
ויטמין E (מ"ג) | 7.28 | 2.58 |
ויטמין K (מק"ג) | 26.16 | 9.27 |
סידן (מ"ג) | 340.43 | 120.65 |
ברזל (מ"ג) | 0.88 | 0.31 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.93 | 3.87 |
זרחן (מ"ג) | 87.19 | 30.9 |
אבץ (מ"ג) | 0.62 | 0.22 |
אשלגן (מ"ג) | 90.91 | 32.22 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 3.47 | 1.23 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.67 | 0.24 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 3.16 | 1.12 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.29 | 0.46 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם