דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפינס ברוקולי
מאפינס ברוקולי
מאפינס ברוקולי
פשטידת ברוקולי אישית

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים, להמתין עוד כ- 5 דקות, להוריד מהאש ולסנן. את הבצלים הקצוצים יש לטגן היטב עד להזהבה מלאה עם השמן, להוסיף את הברוקולי ולערבב. להוסיף את קוביות התיבול ולערבב עד להמסה, להסיר מהאש ולקרר מעט בצד.
  • 2 בקערה עמוקה לערבב את הגבינה הלבנה, הגבינה הבולגרית המגורדת, הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור. שימו לב: הגבינה הבולגרית מלוחה - אין צורך כמעט במלח, מומלץ לבדוק את מידת המליחות בסוף. להוסיף לקערה את הבצל המטוגן ולאחר מכן את הברוקולי.
  • 3 לשמן תבנית שקעים במעט שמן ולמזוג בעזרת מצקת כמות שמכסה את השקע.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40-50 דקות עד להשחמה. הרי לכם מאפינס ברוקולי טעים וחם.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים ל- 12 מנות אישיות.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום קוביות התיבול ניתן לעשות שימוש במספר עלי בזיליקום טריים וקצוצים + כ- 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה + 2 שיני שום כתושות.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19689
חלבונים (גרם)12.38 5.62
פחמימות (גרם)178
מתוכן סוכרים (גרם)3.53 1.6
שומנים (גרם)9.51 4.32
מתוכם שומן רווי (גרם)4.31 1.96
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)78.62 35.69
נתרן (מ"ג)751.05341
סיבים תזונתיים (גרם)2.96 1.35
מים (גרם)119.654.3
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)78.5435.66
ויטמין B (מ"ג)1.770.8
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.470.21
ויטמין B5 (מ"ג)0.730.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)88.0439.97
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.07
ויטמין C (מ"ג)46.0720.92
ויטמין D (מק"ג)0.970.44
ויטמין E (מ"ג)1.780.81
ויטמין K (מק"ג)94.4542.89
סידן (מ"ג)206.5293.76
ברזל (מ"ג)0.890.4
מגנזיום (מ"ג)22.0310
זרחן (מ"ג)97.1844.12
אבץ (מ"ג)0.630.29
אשלגן (מ"ג)308.43140.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.480.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.340.15
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.660.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.610.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 22.8% 29.7% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.36 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה