מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פשטידת ברוקולי אישית
- 1 להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים, להמתין עוד כ- 5 דקות, להוריד מהאש ולסנן. את הבצלים הקצוצים יש לטגן היטב עד להזהבה מלאה עם השמן, להוסיף את הברוקולי ולערבב. להוסיף את קוביות התיבול ולערבב עד להמסה, להסיר מהאש ולקרר מעט בצד.
- 2 בקערה עמוקה לערבב את הגבינה הלבנה, הגבינה הבולגרית המגורדת, הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור. שימו לב: הגבינה הבולגרית מלוחה - אין צורך כמעט במלח, מומלץ לבדוק את מידת המליחות בסוף. להוסיף לקערה את הבצל המטוגן ולאחר מכן את הברוקולי.
- 3 לשמן תבנית שקעים במעט שמן ולמזוג בעזרת מצקת כמות שמכסה את השקע.
- 4 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40-50 דקות עד להשחמה. הרי לכם מאפינס ברוקולי טעים וחם.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית שקעים ל- 12 מנות אישיות.
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום קוביות התיבול ניתן לעשות שימוש במספר עלי בזיליקום טריים וקצוצים + כ- 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה + 2 שיני שום כתושות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
22.8% |
29.7% |
40.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב