פשטידת ברוקולי אישית
1. להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים, להמתין עוד כ- 5 דקות, להוריד מהאש ולסנן.
2. את הבצלים הקצוצים יש לטגן היטב עד להזהבה מלאה עם השמן, להוסיף את הברוקולי ולערבב.
3. יש להוסיף את קוביות הקנור (או מספר עלי בזיליקום טריים וקצוצים, וכ- 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה ו- 2 שיני שום כתושות) ולערבב עד להמסה. מי שמשתמש בעשבי תיבול טריים יש להוסיפם כעת כולל השום, לערבב היטב ולהסיר מהאש
4. לקרר מעט בצד.
5. בקערה עמוקה לערבב את הגבינה הלבנה, הגבינה הבולגרית המגורדת, הביצים, הפלפל השחור, הקמח והמלח לפי הצורך.
6. שימו לב: הגבינה בולגרית מלוחה - אין צורך כמעט במלח, מומלץ לבדוק את מידת המליחות בסוף.
7. להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם קוביות הקנור, ולאחר מכן את הברוקולי.
8. לשמן תבנית שקעים במעט שמן ולמזוג בעזרת מצקת כמות שמכסה את השקע.
7. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40-50 דקות עד להשחמה.
8. הרי לכם מאפינס ברוקולי טעים וחם. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.