דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס ברוקולי
פשטידת ברוקולי אישית
  • 1 להרתיח בסיר עם מים את הברוקולי עד שהמים מבעבעים, להמתין עוד כ- 5 דקות, להוריד מהאש ולסנן.
  • 2 את הבצלים הקצוצים יש לטגן היטב עד להזהבה מלאה עם השמן, להוסיף את הברוקולי ולערבב.
  • 3 יש להוסיף את קוביות הקנור (או מספר עלי בזיליקום טריים וקצוצים, וכ- 1/2 כוס פטרוזיליה טרייה ו- 2 שיני שום כתושות) ולערבב עד להמסה. מי שמשתמש בעשבי תיבול טריים יש להוסיפם כעת כולל השום, לערבב היטב ולהסיר מהאש
  • 4 לקרר מעט בצד.
  • 5 בקערה עמוקה לערבב את הגבינה הלבנה, הגבינה הבולגרית המגורדת, הביצים, הפלפל השחור, הקמח והמלח לפי הצורך.
  • 6 שימו לב: הגבינה בולגרית מלוחה - אין צורך כמעט במלח, מומלץ לבדוק את מידת המליחות בסוף.
  • 7 להוסיף לקערה את הבצל המטוגן עם קוביות הקנור, ולאחר מכן את הברוקולי.
  • 8 לשמן תבנית שקעים במעט שמן ולמזוג בעזרת מצקת כמות שמכסה את השקע.
  • 7 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40-50 דקות עד להשחמה.
  • 8 הרי לכם מאפינס ברוקולי טעים וחם. בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים ל- 12 מנות אישיות.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 22.8% 29.7% 40.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב