דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 218 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, לא כשרכשרות
פשטידת ברוקולי חלבית
פשטידת ברוקולי קלה להכנה
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב בקערה את כל המרכיבים מלבד הברוקולי, להוסיף גם את פרחי הברוקולי ולערבב בעדינות.
  • 3 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה.
  • 4 לאפות בתנור החם למשך כ- 45 דקות או עד להזהבה (לשים לב תוך כדי האפייה).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שימו לב: בסיס הפשטידה מתאים לכל פשטידה שתרצו להכין - ניתן להחליף את הברוקולי בכרובית, בטטה, תירס, פטריות, פלפלים וכדומה.

ציוד נדרש: תבנית ריבועית 31x31 ס"מ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש ב- 4 כפות קמח תופח במקום שיבולת השועל ואבקת האפייה. ניתן להשתמש באילו גבינות מלוחות שאוהבים. ברוקולי טרי צריך להרתיח מעט בסיר עם מים, לא יותר מ- 10 דקות, ולספוג מהמים. ברוקולי קפוא אין צורך להרתיח אלא רק להפשיר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 30.2% 38.2% 23.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב