מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 399 גרם למנה\יחידה (5 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק ממולאות
- 1 לטחון תפוח אדמה, פטרוזיליה ובצל אחד ולהוסיף לבשר הטחון.
- 2 לערבב את חומרי המילוי עם חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל לבן ופירורי פנקו.
- 3 להכניס למקרר לחצי שעה.
- 4 לטגן את הבצל השני עד הזהבה. להוסיף חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל לבן וחצי כפית מלח ולערבב.
- 5 להוסיף מים, להביא לרתיחה, למלא את תחתיות הארטישוק ולהוסיף לסיר.
- 6 לבשל כ- 40 דקות ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7% |
16.4% |
46.7% |
29.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב