דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (14 פלפלים ממולאים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים ממולאים במגוון צבעים
  • 1 מערבבים את הבשר עם האורז, הפטרוזילה והבצל המגורד (הבצל הראשון) עם כל התבלינים למעט חצי כפית פפריקה חריפה.
  • 2 מוסיפים את עגבניות השרי המרוסקות בבלנדר וכף רסק עגבניות ומערבבים היטב.
  • 3 שמים בסיר את הבצל הקצוץ (הבצל השני) ומטגנים עד להשחמה.
  • 4 שמים 2 כפות רסק עגבניות, חצי כפית פפריקה ושלושת רבעי כוס מים. מערבבים היטב ונותנים לרוטב להסמיך.
  • 5 שמים את פרוסות תפוח האדמה כדי שהפלפלים לא ידבקו לתחתית הסיר.
  • 6 ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר ושמים בסיר.
  • 7 ממלאים את הסיר במים רותחים שיכסו את הפלפלים בעשר ס"מ לפחות ולשים מלח.
  • 8 להביא לרתיחה ולהעביר את התבשיל על להבה קטנה ונמוכה למשך שעה וחצי.
  • 9 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 9.2% 27.8% 55.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב