דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סופגניות אפויות בתנור
  • 1 לאחד בקערה את הקמח, השמרים, הסוכר, סוכר הוניל והמלח. להוסיף את השמן תוך כדי לישה. להוסיף גם את הביצה והמים בהדרגה, ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • 2 לכסות את הקערה ולהניח לתפיחה של כשעה-שעה וחצי עד להכפלת נפח הבצק.
  • 3 להניח את הבצק על משטח מקומח קלות ולרדד לעלה בעובי 1 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים ולהניח אותם על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות לתפיחה נוספת של כחצי שעה.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות, לאפות את הסופגניות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה קלה ולקרר.
  • 5 לפתוח מעט את הסופגניות, למלא כל אחת מהן בכף ריבת תות ולבזוק את אבקת הסוכר.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 4.8% 7.2% 87.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב