דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טבולה כרובית בויניגרט דבש וגבינת פטה
כן, אפשר לאכול כרובית טרייה!
  • 1 להניח את פרחי הכרובית במעבד המזון ולטחון מעט גס לטבולה כרובית (לא דק מדי שלא יהיה עיסתי וגם לא גס מדי).
  • 2 לשקשק היטב את כל מרכיבי הויניגרט בצנצנת סגורה.
  • 3 להוסיף את כל מרכיבי הסלט לקערה, למזוג מעל את הרוטב ולערבב היטב ובעדינות.
  • 4 זהו - יש לכם טבולה כרובית מפנקת וטעימה במיוחד!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון, קערת הגשה נאה לסלט.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 31.1% 15.1% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב