דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 689 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף בגריל
  • 1 להכין בקערה תערובת תיבול מרסק עגבניות, שום כתוש, פפריקה אדומה, מלח, שמן זית, רוטב סויה ודבש.
  • 2 לתבל את העוף ואת תפוחי האדמה (תפוחי אדמה גמדיים - חבילה) מכל הצדדים ולהניח מספר דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 לחמם תנור לחום של גריל, לסדר בתבנית את העוף, העגבניות החתוכות לקוביות ואת תפוחי האדמה ולהכניס לגריל כשעה עד לקבלות רכות וצבע שחום נאה.
  • 4 לשים את השעועית הירוקה בסיר קטן עם מים בכמות של מעט מגובה השעועית ולבשל כעשרים דקות עד לריכוך. להעביר את השעועית למסננת.
  • 5 בקערת הגשה נאה לסדר את העוף ואת תפוחי האדמה, להניח לצידם את השעועית הירוקה ואת יתרת הרוטב לפזר מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 24.1% 41.5% 30.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב