דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 329 גרם למנה\יחידה (12 פלפלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממולאים צמחוניים
  • 1 מנקים את הפלפלים ומסדרים אותם בסיר סוטאג`.
  • 2 מכניסים למעבד מזון את הסלרי, הפטרוזיליה, הבצל והעגבניות.
  • 3 מערבבים את העיסה עם רבע כוס שמן, כוס אורז, 2 כפיות מלח, פלפל שחור ו- 50 גרם רסק עגבניות.
  • 4 ממלאים את הפלפלים עד ל- 3/4 גובה.
  • 5 מכינים רוטב מרבע כוס שמן, 2 כוסות מים, פפריקה מתוקה, סוכר, תבלין לסטייק ו- 50 גרם רסק עגבניות.
  • 6 שופכים לסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 7 מבשלים בין שעה וחצי לשעתיים (עד לריכוכם של הפלפלים).
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 23.5% 9.7% 57.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב