דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב סלק
פסטה סלק שאוכלים עם העיניים
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן (איזו פסטה שאוהבים).
  • 2 לטחון בבלנדר מוט או במעבד מזון את כל מרכיבי רוטב הסלק עד לקבלת רוטב חלק ללא גושים (אם הרוטב מסמיך אז להוסיף קצת מים).
  • 3 למזוג את הרוטב לסיר או למחבת, לבשל כ- 5 דקות, להוסיף את הפסטה והפרמזן, לערבב היטב ולבשל למשך כ- 2 דקות.
  • 4 להוסיף ממי בישול הפסטה עד למרקם הרצוי ולהגיש פסטה ברוטב סלק עם מלא פרמזן מלמעלה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם פטרוזיליה קצוצה או גבינת עיזים מעל המנה.

ציוד נדרש: בלנדר מוט או מעבד מזון.

הערך התזונתי לא כולל את הפטרוזיליה (לא חובה להוסיף) ואת גבינת הפרמזן שמפזרים מעל המנה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 10.6% 14.7% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב