דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט פירות עם קצפת ומרנג
סלט פירות מיוחד ומקורי
  • 1 לחתוך את כל הפירות לגודל קטן ואחיד (כולל את התפוז - לא לסחוט!).
  • 2 להכניס את הפירות לקערה גדולה ושקופה, וליצור שכבות פרי, כשבין השכבות לפזר את אגוזי המלך הקצוצים.
  • 3 מעל הכל למזוג את סירופ המייפל (ניתן למזוג את המייפל גם על הנשיקות).
  • 4 להקציף את השמנת המתוקה ולמרוח מעל (ניתן לשלב את הקצפת גם כשכבה בין שלל הפירות השונים בקערה).
  • 5 מעל הקצפת לפזר את הנשיקות.
  • 6 מתקבל סלט פירות חגיגי וטעים במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל פרי שרוצים, ולהוסיף תוך כדי האכילה עוד סירופ מייפל/דבש/סילאן במידה ומעוניינים (למרות שהפירות עצמם מעניקים מתיקות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 20.4% 6.2% 64.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב