דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פטריות חמות
  • 1 לחתוך את הפטריות והבצל לפרוסות דקות ואת הגמבה לרצועות.
  • 2 לחמם שמן במחבת ולטגן את הירקות קלות.
  • 3 להכין בקערה נפרדת תערובת ממים, אבקת מרק בקר, שום כתוש, מלח ופלפל שחור.
  • 4 לצקת על הירקות שבמחבת ולערבב קלות.
  • 5 לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 להעביר את הירקות לקערת הגשה נאה ללא הנוזלים שנותרו.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.2% 11% 14.3% 60.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב