דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 227 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט גזר ופקאן
הפקאן משתלב בצורה נהדרת
  • 1 יש לקצוץ את הגזר והעירית דק ולערבב יחד.
  • 2 להוסיף את הפקאנים המסוכרים.
  • 3 לרוטב: לערבב את השמן, החומץ, הסוכר החום והחרדל יחד ולנער היטב.
  • 4 לשפוך את הרוטב על הירקות, כשעה לפני ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הפקאן הסיני מוסיף הרבה טעם, אך גם הרבה קלוריות. ניתן להפחית בכמות ל- 100 גרם. כמו כן, בגלל המתיקות שכבר יש מהפקאן אפשר להוריד את הסוכר החום לכף, וגם להוריד מכמות השמן לרבע כוס במקום חצי כוס. ראו גרסה לא מתוקה של סלט גזר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.1% 44% 5.8% 43.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (1.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב