דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת
תפוחי אדמה מוקרמים מושלמים בתנור
  • 1 לקלוף ולפרוס דק (חשוב) את תפוחי האדמה במנדולינה. שימו לב: אם אתם לא משתמשים במנדולינה אז כדאי לבשל קודם מעט את תפוחי האדמה אחרת הם לא יהיו מוכנים באפייה.
  • 2 בקערה לערבב את השמנת, החלב, השום והתבלינים.
  • 3 בתבנית מרובעת להניח שכבה של תפוחי אדמה חופפים אחד לשני כמניפה. מעל שכבת תפוחי האדמה לפזר מעט גבינה צהובה ולשים מעט מתערובת הנוזלים. לחזור שנית על שכבה של תפוחי אדמה, גבינה ונוזלים עד לסיום תפוחי האדמה (תפוחי האדמה צריכים להיות אחרונים).
  • 4 למזוג מעל את תערובת הנוזלים שנותרה כך שכל תפוחי האדמה יכוסו בה ולפזר את הגבינה הנותרת. להכניס לאפייה בחום של 200 מעלות חצי שעה-שעה עד שהגבינה מזהיבה.
  • 5 לבדוק אם תפוחי האדמה מוכנים, במידה ולא - לכסות בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ולבשל עד שתפוחי האדמה יהיו רכים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 22.4% 15.6% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב