דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 135 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה וגבינות
ארוחת ערב טעימה
  • 1 לבשל את הפסטה במים עם המלח עד לריכוך, לסנן ולהעביר לקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את כל מצרכי הגבינות ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית אפייה מרובעת ולהעביר לתוכה את התערובת.
  • 4 לפזר מעל את הגבינה הצהובה המגורדת ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מגוון רב של גבינות אחרות.

ציוד נדרש: תבנית אפייה מרובעת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 8.8% 22.6% 65.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב