דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ואוכמניות
  • 1 לסנן במסננת את הגבינות והשמנת ולהכניס למקרר לשעתיים כדי לצמצם נוזלים.
  • 2 הכנת הג`לטין: בסיר קטן לשים מים ושקיק ג`לטין ולבשל תוך כדי ערבוב מתמיד 2-3 דקות. להניח בצד.
  • 3 בקערה להכניס את פירורי הפתי בר, האגוזים הטחונים, כוס סוכר, סוכר וניל ו- 100 גרם חמאה מומסת, וללוש ביד עד לאיחוד החומרים. לשמן תבנית ולשטח את הבצק. להכניס למקפיא לחצי שעה.
  • 4 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 לאחר 1/2 שעת קירור, להכניס לתנור לאפייה של 10 דקות. להוציא ולצנן. להנמיך את המעלות של התנור ל- 150.
  • 6 הכנת הגבינה: להכניס למיקסר את הגבינות והשמנת החמוצה ולערבל כשתי דקות, להוסיף כוס סוכר ותמצית וניל ולהמשיך לערבל עוד שתי דקות.
  • 7 להוסיף את הביצים תוך כדי ערבול אחת אחת.
  • 8 להפסיק את פעולת הערבול ולהוסיף 1/2 כוס ריבת אוכמניות ולערבב ביד. להוסיף את הג`לטין ולהמשיך לערבב ידנית עד למרקם אחיד.
  • 9 לצקת את הגבינה על הבסיס ולהכניס לתנור לשעה וארבעים דקות.
  • 10 בגמר האפייה לכבות את התנור, לפתוח קצת את הדלת ולהשאיר את העוגה בתנור לעוד שעה להתקררות.
  • 11 להכניס למקרר לשעתיים.
  • 12 לקישוט: להקציף שמנת מתוקה ו- 3 כפות סוכר ולמרוח מעל. לקשט בסוכריות.
  • 13 בתיאבון!

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית מספר 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 35.5% 11.2% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב