דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (כ- 40 מנות - 3 רולדות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדה מבצק פריך
  • 1 לערבב קמח, חמאה, כוס אבקת סוכר, רבע כוס חלב ואבקת אפייה ולחלק ל- 3 חלקים שווים.
  • 2 לרדד כל חלק על משטח מקומח מאוד למלבן, למרוח עליו את המילוי הראשון (ריבת משמש, כף אגוזים קצוצים, 2 כפות קוקוס וחצי כפית קינמון) ולשים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 את החלק השני למלא בשוקולד נוטלה ואת החלק השלישי בריבת אוכמניות עם כף אגוזים קצוצים, 2 כפות קוקוס וחצי כפית קינמון.
  • 4 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהרולדות משחימות מעט.
  • 5 לחתוך ולפזר 2 כפות אבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 24.2% 6% 69.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב