דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה שמנת עגבניות
  • 1 מכינים רוטב מרסק עגבניות, פטריות חתוכות, שמנת מתוקה, מלח, פפריקה גרוסה עבה, שמן וכוס מים.
  • 2 מחממים על הגז במשך 10 דקות.
  • 3 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, כשהיא מוכנה שופכים על הרוטב החם ומערבבים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר גבינת פרמזן מעל. אם רוצים להגיש עם בשר אפשר להשתמש עם שמנת צמחית זה יוצא נפלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 20.9% 11.6% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב